Tuesday, January 3, 2012

Bin küsür günlük newbieler

Yakşamlar çiçeklerim :*
Bu sefer nasılsınız iyi misiniz diye sormayacağım. O değil de ben iyiyim. Gerçekten iyiyim. Uzun zaman sonra blog yazmak iyi geldi. Özlemişim falan. Parmaklarım açıldı resmen. Her neyse :)

Bu günkü konumuz başlıktan anlayacağımız gibi bin küsür günlük newbie avatarları. Özellikle Türklerde yaygın olan bir şey bu. Newbielik nedir bilmeyen varsa önce onu bir açıklığa kavuşturalım. Sekınd layf a yeni katılmış, freebie storelerdeki çoğu şeyi almış, giymiş ve onlarla gezinen insan türüdür. Realistic olmayan skinler, saçlar te uzaktan aha yeni bu dediğimiz tipler işte. Budur newbie.  Kiminin bu süreç bir ay sürer, kimi arkadaş yardımıyla kapar olayı bir hafta bile sürmez. Ama bazıları vardır ki hiç bir zaman bu durumdan kurtulamaz. Biz bunlara kalıcı newbie diyoruz. Newbie geldin newbie gideceksin arkadaş diyoruz. Çünkü onlar hiç-bir-zaman değişmezler. Ve bu durum erkek avatarlarında çok daha yaygın bir haldedir.

Abicim, göz var nizam var. Heh bak ne güzel facebook hesabında var. Görmüyor musun? cıbır cıbır avatarlar geziniyor. Güzel güzel giyiniyor. İnsan der ki ben de kendi modamı yaratayım bari. RL de zaten bi boka benzemiyorum SL de benzeyeyim bari der.

Bin günlük newbie'nin klasik görünüm biçimi: Shape ennn enn ennn uzunundandır. Gördüğün anda oha kazma dersin. Ve esmerdir hatta o kadar esmerdir ki RL de öyle bir tip görsen tırıs tırıs kaçarsın. Bacaklar kalın, kaba primli elbise yada etek giyerler. Göğüs dekoltesi bariz ortadadır. Hatta varsa sırt dekoltesi de vardır. Ayakkabıların yüzüne bile bakamazsın. genelde gri renkte önü açık  uzun topuklu ayakkabılardan giyerler. Ya da newbie çizmelerinden. Saçlar, yağlı gibidir. Hatta o kadar tellerine ayrılmışlardır ki patates bile kızartabilirsiniz rahatlıkla. Tabi bu bin günlük newbie avatarlar  biraz para kazanınca koştura koştura CATWA' ya gidip kendilerine yandan atmalı saç alırlar. ( Adını şu an hatırlamıyorum ama blog ilk açıldığında o saçın bolca ağzına sıçtığımı hatırlıyorum işte o saç. Freebie bile olsa almayacağım o saç) YAPMAYIN YALVARIRIM YAPMAYIN. BURADA EŞEK OSURMUYOR KARDEŞİM.

Amacımız sizleri bilinçlendirmek. RL de çok kısa olabilirsiniz bunun acısını bizlere yarma gibi avatarlarınızı sergileyerek göstermeyin yalvarırım. Biz SL moda yazarları olarak minik avatarları daha çok seviyoruz. (Minik kadın iyidir ele avuca gelir  bahahahah geyiğini de yapayım.) Biz seve seve size marka konusunda yardımcı oluruz zaten kalemler olarak.


Pembekalem, ağzınızdan öper.

P.S: Biz kızlar olarak küfür ettiğimizde lütfen bize olmayan şeyinle mi sikeceksin geyiğini yapmayın. Sanki siz her amına koyayım dediğiniz kızın  amına hakikaten koyabiliyorsunuz.

5 comments:

  1. Dikkate alınsak ya bi' de. Böyle nivbi nivbi dolaşmasalar da göz zevkimiz bozulmasa

    ReplyDelete
  2. Herkesin modadan anlayan bir ailesi yok :) Yapacak birşey yok bu konuda

    ReplyDelete
  3. aman bunlar yine iyi, 1 küsür günlük newbie modeller var ortada modelim diye geçinip beni darlıyorlar ona ne demeli?

    ReplyDelete