Saturday, January 14, 2012

Kara Kalemden Hayat Dersleri

Öncelikle ilk dersimize kadin-erkek iliskileri üzerine bir konusma yaparak baslayalim. Ilk konumuz Kadin Ruhu Anatomisi olsun. Nedir ki bu K.R.A.?

Kadin Ruhu Anatomisi kisaca K.R.A; 3 bölümden olusur.
•Hirs
•Entrika
•Gösteris

Hirs
Aslinda bu hirsin diger adi ask'tir. Ancak düsününce anlami ortaya cikabileceginden, pek kisinin bilmedigi bir göbek adidir. Hoslandigi kisiyi elde edemedigi zaman ona asik oldugunu sanar kadin. Halbuki adi üzerinde, "elde edememek = hirs" esitlemesi üzerine kurulmustur. Bazi kadinlar beyinlerini calistiramadigindan ötürü bu hirs duygusunu ask sanarlar.

Entrika
Bu tamamen dikkat cekmektir. Ask duygusuna kapilan kadin(diger adiyla hirs) istedigini elde edebilmek adina türlü entrikalara basvurur ve cevresinde ne kadar insan varsa hepsini tepetaklak eder ve erkegin karsisina güclü cikmak ister. Bu bir nevi gözdagidir. (bkz: benim olmazsan seni pisman ederim)

Gösteris
Hirs ve Entrika'nin toplami gösterise esittir. Aslinda hirs yapmanin sebebi kendini kanitlama cabasidir. Entrika da insanin kendi zekasininin ileri seviye boyutlarda oldugunu göstermektir. Bu durumda Hirs+Entrika=Gösteristir.

Erkek Ruhu Anatomisi (ERA) :

Bunun bir anatomisi mevcut degildir. Nesiller boyu degisiklik göstermeyen göbegi tirnaklariyla kasima, televizyon kumandasiyla mutlu olma, sahip oldugu kadina mini etek giydirmeme, evden cikarmama, erkek arkadaslariyla birlikte beraber oldugu kizin dedikodusunu yapip, arkadaslarina tavsiye etme, kadinin hirsi ve entrikasiyla fantezi yapabilme gücüne sahiptirler. Tabii ki her erkek böyle degildir. Bazilari daha üst seviyededir. (Televizyon kumandasi yerine bmw'sinin kumandasiyla oynamak, göbegini tirnak yerine kasima cataliyla kasimak, sahip oldugu kadina hicbir sey giydirmemek, villadan cikarmamak gibi lüks özelliklere sahip olanlar da vardir)

Bos islerle ugrasan kadin + bos erkekler = Bos dünya.

*****************************************
Ek olarak, blogla alakali bir degisikligi yazmak istiyorum. Bildiginiz üzere yorumlari ne idugu belirsizlere kapatmistik, sadece hesabi olanlar yorum yapabiliyordu. Tabi bunu yaparken ben ne kadar az kisinin google hesabi oldugunu bilmyiordum, abi youtubeda falan da mi bi yorum yazmiyosunuz? Ona da lazim google hesabi. Neyse iste baskilara dayanamadim :p Yorum yapmak isteyip yapamayan bana yaziyodu, bi de diger yazar arkadaslarim da böyle isteyince.. actim gitti. Hadi gözünüz aydin anonimler. Tabi ki illaki anonim olacak degil, AD/URL kismina bi isminizi yazmaniz tercihimiz yani. Maksat yorum yapmak icin hesaba gerek olmasin.

6 comments:

  1. Türk erkeği ve Dünya kadını anatomilerine dönmüş bu direk lol

    ReplyDelete
  2. Şimdi erkek, "elde edememek = hirs" eşitlemesini kadına yaptırmışsa şayet bunun fantezisini yapması en doğal hakkıdır derim :D

    ReplyDelete
  3. Kadının Ruhu mu ? ( Tuz ruhu gibi )
    Kadının ruhu yoktur ki!
    Kadın 3,5 ten oluşmamışmıydı
    Bacak,kalça,gögüs Buçuk olan kısmı da aklı lol
    Ancak iki kadın bir araya gelirse tam bir beyin oluşur işte o vakit tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Fakat++ : Bu uzun sürmeyecektir çünküsü ikisi bir araya gelen kadınlar bir süre sonra Gene bir erkek yüzünden araları açılacağı için bir birlerine zarar vereceklerinden. Bu süreç kadının yarım akıl olarak yol alması için yeniden başlangıçtır.
    By Morpheus Ledevre .

    ReplyDelete
  4. Birbey tam yazıdaki tanıtıma uygun yazmış .D

    ReplyDelete
  5. Morp babacim, baskasi su yorumu yazsa cok cemkirirdim ama neyse ki seni biliyorum. De okuyucularimizin icinde fitnetorler de var, lütfen dikkat yani :D

    ReplyDelete
  6. peki bu hırsından deli olmuşların gazabından kurtulmanın bi dersi var mı?

    ReplyDelete